/ Allmänt / Tips /

K O S T

Det är så många som frågat över min kost och hur jag lyckats gå ner 16 kilo, därför har jag lagt upp en tabell på hur tre dagar kan se ut hos mig. Detta är inte något jag följer slaviskt men ungefär såhär går det till. Dessutom ser jag till att inte ha saker som jag inte ska äta hemma. Jag promenerar också mellan 1-2 timmar så ofta jag hinner/orkar. Jag tror att hemligheten är att inte lägga för stor press på sig själv, är jag riktigt riktigt sugen på någonting så äter jag det! Och mitt kanske största och viktigaste tips, ta bilder! Det motiverar mig så himla mycket att se hur långt jag har kommit :)

A lot of people have been asking about my meal plan, so here it is. This is only three days and it's not someting I strictly follow but somewhat at least. Please let me know how it goes if you decide to try it! :)
 
(OBS, Titta på tabellen från datorn, svårt att se med mobilen!) 
Broccoli moset räddar mitt liv haha, jag kokar broccoli i fem minuter och mixar det sedan tillsammans med en sked cremecheese och massa peppar. Känns som jag äter kolhydrater fast jag inte gör det, vilket gör ganska mycket :) 
 
 
 
Gröten jag äter heter Quaker Original, detta är den enda utan socker, så var försiktiga med det om ni köper färdig gröt! Dom kommer i färdiga pack och du häller bara på varmt vatten och låter stå i 2 minuter. Jag häller på redigt med kanel då det är väldigt bra för ämnesomsättning.
 
Just nu vet jag att det är fyra stycken som följer min "diet" och jag tycker det är super kul, håll mig gärna uppdaterade om hur det går. Kom ihåg, be nice to your self.. det gör ingenting om du har en dålig dag eller två! :D